avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu comercial

Am inchiriat un spatiu care este la parterul blocului . Destinatia care a fost pina acum era de spatiu comercial , ca si destinatiile tuturor celor de la parter . In respectivul spatiu vreau sa deschid un bar + o masa de bilard , am facut antifonarea spatiului pentru a nu deranja locatarii , iar programul va fi de la 10-22 .Am nevoie de acordul locatarilor , daca da cit la % din cei afectati , o parte au zis ca nu vor semna acest act. Spatiu este adus la cheie in proportie de 80 %. Ce este de facut am investit aproape 400 de milioane.Doresc un sfat.
Faceti un chef de inaugurare! :)
Dati cate o bere, un suc, un mic, invitati-va vecinii, aratati-le ca nu se aude nimic din spatiul dumneavoastra... Faceti-le niste invitatii frumoase, de impresie artistica...
Oamenii sunt sensibili la invitatii si mici "atentii". Spuneti-le ca faceti "clubul vecinilor"...
Am pe cineva care face propaganda , sa nu deschid. Dar in alte localitati se da autorizatia de functionare si fara avizul vecinilor daca programul respectivului bar are orar 8-22. Nu mai daca depaseste aceasta ora este necesar si acordul vecinilor.
Buna ziua!
Va sunt necesare:
1.Acordul asociatiei de locatari/proprietari dat prin presedinte
2. Acordul vecinilor sus,jos,stanga,dreapta (in cazul dvs. jos nu exista intrucat spuneti ca e la parter)

Formularul tipizat il gasiti la
[ link extern ]

Procedura infiintarii punctului de lucru si actele necesare le gasiti le gasiti pe site-ul nostru, accesibil din profil.
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui spatiu comercial realtech realtech Buna seara! Am o intrebare! Am dat o declaratie la notar prin care mi-am exprimat consimtamantul ca vecinul meu de la parter, care este perete in perete cu ... (vezi toată discuția)