avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu comercial

Am inchiriat un spatiu care este la parterul blocului . Destinatia care a fost pina acum era de spatiu comercial , ca si destinatiile tuturor celor de la parter . In respectivul spatiu vreau sa deschid un bar + o masa de bilard , am facut antifonarea spatiului pentru a nu deranja locatarii , iar programul va fi de la 10-22 .Am nevoie de acordul locatarilor , daca da cit la % din cei afectati , o parte au zis ca nu vor semna acest act. Spatiu este adus la cheie in proportie de 80 %. Ce este de facut am investit aproape 400 de milioane.Doresc un sfat.
Faceti un chef de inaugurare! :)
Dati cate o bere, un suc, un mic, invitati-va vecinii, aratati-le ca nu se aude nimic din spatiul dumneavoastra... Faceti-le niste invitatii frumoase, de impresie artistica...
Oamenii sunt sensibili la invitatii si mici "atentii". Spuneti-le ca faceti "clubul vecinilor"...
Am pe cineva care face propaganda , sa nu deschid. Dar in alte localitati se da autorizatia de functionare si fara avizul vecinilor daca programul respectivului bar are orar 8-22. Nu mai daca depaseste aceasta ora este necesar si acordul vecinilor.
Buna ziua!
Va sunt necesare:
1.Acordul asociatiei de locatari/proprietari dat prin presedinte
2. Acordul vecinilor sus,jos,stanga,dreapta (in cazul dvs. jos nu exista intrucat spuneti ca e la parter)

Formularul tipizat il gasiti la
[ link extern ]

Procedura infiintarii punctului de lucru si actele necesare le gasiti le gasiti pe site-ul nostru, accesibil din profil.
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui spatiu comercial realtech realtech Buna seara! Am o intrebare! Am dat o declaratie la notar prin care mi-am exprimat consimtamantul ca vecinul meu de la parter, care este perete in perete cu ... (vezi toată discuția)