avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea destinatiei unui spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea destinatiei unui spatiu comercial

Buna seara!
Am o intrebare!
Am dat o declaratie la notar prin care mi-am exprimat consimtamantul ca vecinul meu de la parter, care este perete in perete cu apartamentul meu, sa poata efectua modificarile constructive pentru desfasurarea in acel spatiu a activitatii de colectare si distribuire pachete Spania-Romania. Pe palier sunt cate 3 apartamente. Poate sa schimbe destinatia acelui spatiu intr-un bar, daca toti vecinii de la etajele 1-4 au semnat ca sunt de acord cu deschiderea barului, iar eu si celalat vecin de la parter nu suntem de acord si nu am semnat?
Poate sa deschida in aceste conditii barul?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:56, 3 Septembrie 2009
De regula se solicita acordul scris al tuturor vecinilor cu pereti invecinati cu spatiul a carui destinatie se solicita a se modifica.
Fiecare schimbarea a destinatiei unui spatiu trebuie sa fie autorizata de catre autoritatea locala si necesita acordul individual in forma scrisa a vecinilor,a tuturor vecinilor cu pereti comuni cu spatiul in cauza.
In ipoteza in care 1 singur proprietar nu consimte schimbarea destinatiei,nu se poate opera modificarea.
Se impune atentie sporita pentru ca se mai intampla,semnarea in locul acelora care nu sunt de gasit la domiciliu,.nu se doreste a fi contactati...
Stie careva care e legea care mentioneaza acest lucru?
L 230.2007+HG 1588/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei unui spatiu comercial realtech realtech Buna ziua! Am o intrebare! Am dat o declaratie la notar prin care mi-am exprimat consimtamantul ca vecinul meu de la parter, care este perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cecalecean daniel cecalecean daniel Buna detinem din anul 1999 un spatiu comercial situat la parterul unui bloc,parterul este in intregime cu sptii comerciale,si pana anul acesta autorizatia de ... (vezi toată discuția)