Buna ziua!
Am o intrebare!
Am dat o declaratie la notar prin care mi-am exprimat consimtamantul ca vecinul meu de la parter, care este perete in perete cu apartamentul meu, sa poata efectua modificarile constructive pentru desfasurarea in acel spatiu a activitatii de colectare si distribuire pachete Spania-Romania. Pe palier sunt cate 3 apartamente. Poate sa schimbe destinatia acelui spatiu intr-un bar, daca toti vecinii de la etajele 1-4 au semnat ca sunt de acord cu deschiderea barului, iar eu si celalat vecin de la parter nu suntem de acord si nu am semnat?
Poate sa deschida in aceste conditii barul?
Va multumesc anticipat!
Schimbarea destinatiei spatiului legal se realizeaza NUMAI in situatia acordului scris al TUTUTROR vecinilor care detin pereti comuni dreapta,stanga, sus ,jos cu spatiul a carei destinatie se solicita de schimbat.
Legal nu are dreptul sa schimbe destinatia din colectare/distibuire colete in bar.,dar,cum legea poate fi incalcata sau eludata,este bine sa fiti atent inclusiv la veridicitatea semnaturilor.Sunt cazuri cand ,cu justificare lipsei unor proprietari,
sau "ocolirea"acelora sigur contra,totusi ,ulterior apar acestia ca si semnati,dar schimbarea este deja materializata