avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

daca cunoasteti legile in ceea ce priveste o mostenire...mama mea a murit iar tatal sta cu alta femeie in casa parinteasca...ce drepturi am eu asupra aceleii case...am impresia ca tatal ar vrea sa lase tot acelei femei...va rog ajuta-ti-ma multumesc...ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:52, 27 Noiembrie 2015
Fara dezbaterea succesiunii nu va putea lasa legal bunuri altei persoane.

Calitate de succesori aveti dvs si tatal in urma decesului mamei. Masa succesorala este formata din bunurile/cotele parti pe care le detinea mama la data decesului.

De ce nu dezbateti succesiunea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

succesiune - buna ziua, tata a fost recasatorit cu o femeie, in noiembrie ... moisetdo moisetdo Buna ziua, Tata a fost recasatorit cu o femeie, in noiembrie 2020 el a murit, in aprilie 2021 a murit si ea.Tata i-a facut donatie pe tot ce detinea din ... (vezi toată discuția)
Succesiune Clara35 Clara35 Tatal meu a murit, este mama in casa cu fratii mei! Am primit in posta plicuri pt fiecare copil si mama inclusiv sa facem succesiunea, e obligatoriu sa facem ... (vezi toată discuția)
Mostenire din partea bunicilor carlorely carlorely Parintii tatalui meu sunt decedati in urma cu cativa ani. Nu s-a dezbatut mostenirea pentru ca tatal meu era singurul copil, casa si terenurile ramanand pe ... (vezi toată discuția)