avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de imprumut CAR
Discuție deschisă în Executare silită

contract de imprumut CAR

Am primit la locul de munca o infiintare de poprire pe salariu, pt un contract de imprumut in care sunt girant. Nu am fost niciodata notificat in nici un sens referitor la situatia imprumutatului..nu plicuri...nu sms-uri...nu telefon...etc...direct poprire pe venit. Nici imprumutatul (sotul) nu a fost notificat vreodata , nici vreun alt girant. Am afat astazi , la o discutie cu consilierul zonal de acolo, de la CAR sud-est si cu doamna care incaseaza, ca penalitatile se pot renegocia....dar daca am un comportament mai umil si nu ma revolt prea tare....si ca acel contract l-au reziliat dansii, unilateral, in august 2015. Nu am avut nici noi, girantii nici sotul, imprumutatul, cunostinta de acest lucru...ba chiar au continuat sa incaseze rate de la el si lunile urmatoare...sept+octombrie. Pe scurt...12000 lei imprumutati, 8500 lei ramasi in mana, 4600 lei dobanda pe 2 ani....7000 lei penalitati intarziere...3500 lei onorariu avocat+ executor....total peste 20000 lei datorati. X-( M-as putea folosi cumva de vreo greseala a lor in procedura aceasta spre executarea silita ? Este legal sa nu fim notificati in nici un fel nici de rezilere nici de pericolul executarii? ..in contract se scrie ca au dreptul de a rezilia fara a notifica prealabil....nu e cam abuziv?..este normal?

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt presedinte al unei asoc ... anerol anerol Buna seara, sunt Presedinte al unei Asoc de Proprietari din Bucuresti. In luna Februarie 2021, am facut un Contract de Prestari Servicii cu o firma pt a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma gasesc in fata unei situatii pe care nu stiu cum ... tudo_19 tudo_19 Buna ziua! Ma gasesc in fata unei situatii pe care nu stiu cum sa o abordez si as avea nevoie de putin ajutor in gasirea unei rezolvari. In anul 2017, tatal ... (vezi toată discuția)
Abuz executor? marianapruteanu marianapruteanu Buna ziua.As dori si eu sa ma lamuriti cu privire la o situatie legata de un credit.In anul 2011 am contractat un credit la un C.A.R. de unde am imprumutat ... (vezi toată discuția)