avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, sunt Presedinte al unei Asoc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, sunt Presedinte al unei Asoc ...

Buna seara, sunt Presedinte al unei Asoc de Proprietari din Bucuresti. In luna Februarie 2021, am facut un Contract de Prestari Servicii cu o firma pt a zugravi scara blocului nostru. Ne-au dat termen pt lucrare o luna de zile. Numai ca in loc de o echipa ne-am trezit la munca cu seful si un lucrator al acestuia, Si dupa cateva zile seful s-a imbolnavit, l-a lasat singur pe lucrator, nu l-a mai platit si astfel am ajuns in prezent cu lucrarea neterminata, cu lucrari de mantuiala si multi nervi si discutii cu locatarii blocului . I-am platit pana in prezent 7000 Ron . Intelegerea a fost 20000 Ron manopera+materiale; Facturile de materiale insumeaza aprox 8500 lei, deci ar fi ramas ca manopera sa fie 11500. Am platit deja 7000 deci ar mai fi de plata 4500 lei. Numai ca nu se mai prezinta nimeni la lucru si am facut o sedinta prin care am hotarat sa renuntam la serviciile acestei firme si sa reziliem contractul cu ei. Cum ne sfatuiti sa procedam in continuare? Va multumesc, astept raspunsul dv!
O seara buna!
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
anerol, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:17, 9 Iunie 2021
in primul rand pt viitor.....nu platiti manopera in avans si daca o faceti,nu in procentul asta

singura varianta este chemarea in judecata in functie de ce scrie in contract.....aveti sorti de izbanda dar dureaza si nu se stie daca mai aveti ce recupera

Raspunsul este conditionat de clauzele contractual asumate
Notificati oficial operatorul economic parte in contract sa se achite de termenii asumati in contract-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Igienizare scara bloc pe cheltuiala proprietarilor georgi30 georgi30 Buna ziua Imreuna cu citiva vecini ne-am propus sa zugravim parterul blocului = uscatoria pe cheltuiala proprie. Intrebare: ce obligatii avem legal, ce ... (vezi toată discuția)
Firma constructii pentru foisor adrian_burgus adrian_burgus Buna seara, Am contractat o firma pentru costructia unui foisor. Suma este de 4500 lei pentru care am platit un avans de 2600 lei (contract, factura si ... (vezi toată discuția)
Plata chieri antena pe bloc mirelaprj mirelaprj Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc turn care are montat antene ale unei companii de telefonie mobila. Banii care ii primim intr-a in contul asociatiei de ... (vezi toată discuția)