avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajari la asociatia de locatari in baza unor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajari la asociatia de locatari in baza unor conventii civile

Intr-o Asociatie de locatari , administratorul si femeia de seviciu pot avea conventii civile?Si ce obligatii fiscale se platesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 29 Noiembrie 2015
Legea nr. 230/2007, art.35 alin. (2), stabileste ca asociatiile de proprietari pot angaja persoane fizice doar prin incheierea unui contract individual de munca.

Regimul fiscal al veniturilor obtinute de reprezentantii asociatiei de proprietari
www.avocatnet.ro/content/art...

Administratorul de imobil daca este persoana fizica se incheie CIM,daca este persoana juridica se incheie contract de administrare
Conventiile civile se pot incheia numai pentru activitati ocazionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator dan61 dan61 Va rog sa-mi spune-ti daca se poate ca administratorul sa fie angajat pe baza de contract civil de prestari servicii sau contract de colaborare incheiat ... (vezi toată discuția)
Este sau nu este legalã convenþia civilã de prestãri servicii ? di.modi di.modi Bună ziua ! :) Am citit pe net niste articole, şi cum pentru mine nu sunt tocmai clari termenii juridici, am rămas cu o nelămurire: În cazul unei ... (vezi toată discuția)
Venituri asimilate salariilor courvoisier courvoisier Sunt considerate sumele platite la asociatiile de proprietari persoanelor fizice (nu PFA) venituri asiomilate salariilor? Ce declaratii se depun, ce impozite, ... (vezi toată discuția)