pentru a ajunge la locinta cumparata trec prin curtea unei alte persoane.Cand am cumparat locuinta s-a lasat drum de servitute cu o latime de 4m din propietatea persoanei prin curtea careia trec.in permanenta acest drum este ocupat(persoana in cauza are un garaj unde repara masini) nu pot intra la propietate decat cu piciorul.as vrea sa stiu ce obligatii si indatoriri prevede un drum de servitute.mentionez ca alta posibilitate de intrare in curte nu este
chiar nu am nimic cu el ca lucreaza la masini si poate sa o faca dar daca tu lucrezi singur.ai spatiu sa lucrezi 4 masini si tu ei in lucru uneori sunt si 8 masini...si nici asta nu ar fi problema
daca le-ar trage una in spatele alteia tot ar ramane loc sa intru si eu cu masina .
Va multumesc pentru raspuns drumul este trasat si stabilit fiind prins in cartea funciara ( cadastru) altfel nu cumparam daca nu aveam asa ceva .inainte de a ajunge la justitie eu vreau sa l fac sa constientizeze ce obligatii si drepturi avem fiecare cu privire la acest drum.