avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am facut si eu un credit de nevoi personale in anul 2008,am platit pana in anul 2010 cand am nascut,in acelasi an sotul meu a suferit un accident de masina [masina fiind dauna totala]am avut facut prin executor judecatoresc ordin de poprire pe salar[2010-2011]dupa care am intrat in somaj,total 3 ani neplata a creditului.In decursul anului acesta am primit o decizie de dezinvestire de la tribunal in care nu se contesta valoarea creditului luat de mine ci neplata unei sume catre serv. de taxe si impozite de catre aocata angajata de catre firma respectiva[ste vorba de o firma de recuperare care a preluat datoria pe care o aveam la banca respectiva,nu este vorba de k ci de cealalta firma de recuperare E.Intrebarea mea este urmatoarea;ce inseamna acest lucru si societatea aceea ma tot ameninta ca ma executa silit prin executor judecatoresc,cam de 2 ori pe saptamana.
Cel mai recent răspuns: MihaelaAna , utilizator 17:33, 2 Decembrie 2015
Daca nu aveti inca somatie de la executor, puteti sta linistita.
Cand aveti vesti de la executor, in timp de 15 zile puteti face contestatie la executare si sa invocati prescriptia.
Chear si dupa cateva luni sa poata sa se faca executarea silita,de ce nu s-au incadrat in timpul alocat de catre instanta de judecata,totusi au trecut aproape 6 luni?Au avut termen de gandire sau cum se spune!
Tin sa precizez ca am in intretinere un cpoil minor de 5 ani si un sot pensionat pe caz de boala (depresie severa dobandita in urma unui conflict de munca in care am fost ambi implicatii)
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2015
gi-jane2, moderator
Chear astazi am primit de la judecatorie exact ceea ce v-am scris si in mesajul de mai sus , cu exact aceleasi date ale problemei mele,la fel nu sa platit taxa de timbru de catra firma E si mi-au dat termen de judecata pe data de 17 decembrie,ce acte trebuiesc sa fac sa inaintez o cerere sau cum se numeste ca-ci cauza aceasta sa judecat o data in luna iunie si nici atunci nu au depus taxa acesta de timbru,au avut termen de 5 zile de a face apel.Cstima si respect,va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
declină soluţionarea cauzei poparelu poparelu Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)