Detin o HJ defintiva a curtii de apel care obliga angajatorul la plata unei despagubirii egala cu salariile indexate majorate la zi si celelante drepturi de care as fi beneficiat ,am fost disponibilizat in baza legii 85/2006 art.86 alin 6 angajatorul a intrat in faliment ,istanta a anulat decizia datorita faptului ca angajatorul nu mi-a dat preavizul legal ,fac precizarea ca angajatorul are in continuare personalitate juridica, .In CCM este prevazut ca in caza de faliment angajatorul are obligatia acordarii a 6 salarii compestorii ,la disponibilizare angajatorul nu mi-a dat aceste salarii compesatorii ,eu am cerut in istanta acest fapt ,Intrebare Angajatorul este obligat sa-mi dea si salariile compensatorii deoarece curtea spune ca toate drepturile de care a-si fi putut beneficia ,va multumesc
Mentionez : Atita timp cit curtea a anulat decizia de concediere care a fost data si in baza art.65 alin 2 din legea 53/2003 ,dar nu mi-a dat cu rencadrarea la vechiul loc de munca ,care exista in continuaare nu s-a desfintat,asa cum prevede art.mentionat mai sus sectia a fost transferata catre un cesionar cu tot cu personal colegii mei sint acuma la acest cesionar(,eu fiind singura exceptie) ,mai precizez ca eu ma aflam in societate la momentul transerului ,mai precizez ca detin contractul de delegare al cesionarului ,in care se mentioneaza exprex ca aveam prioritate la angajarea , cesionarul avind obligatia sa preia tot personalul de la cedant,Intrebare Pot sa actionez acest cesionar in istanta in baza acestui contract de delegare,care spune ca avea obligatia sa ma transfere si pe mine ca am lucrat la sectia transferata aveam prioritate ? mentionez ca cesionarul a facut angajari din afara sectie desi contractul de delegare spunea alceva ,va multumesc