Buna seara ,executorul jud. a emis un titlul executoriu de poprire pe conturi in baza unei HJ definitive ,dupa doua saptamani revine si suspenda executarea silita din oficiu motivand prin art.36 din legea 85/2006 ,fac precizarea ca istanta mi-a dat castig de cauza anuland o decizie de concediere repunandu-ma in toate drepturile de salariat ,este aplicabil acest art.36 in speta mea?/? avand in vedere ca eu eram salariat si inaintea declansarii procedurii de faliment al societatii ,mai precizez ca societatea prin Lichidator judiciar are banii in conturi .intrebare:prin ce ARTICOL din codul civil sau ordonanta de guvern sau decizie a CCR de neconstitutionalitate a art.36 ce pot sa fac sa invoc sa-l contrazic pe acest executor deoarece eu detin o HJ irevocabila care obliga aceasta parata la plata drepturilor salariale care sant creante privilegiate si au prioritate pentru salariatii
conf.ART3 alin 10 ,ART.123 alin 2 din legea 85/2006 si conf.art. 712 Alin 1 NCPC fiind vorba de o HJ definitiva ,va multumesc mult cu respect si consideratie
Buna ziua va rog sa ma lamureasc cineva pe acest subiect : am primit instintare notificare de la excutorul judecatoresc care a dispus ca suspenda din oficiu executarea silita a debitorului,dar in aceasta inchiere a executorului nu apare scris ca am termen de contestatie de x ZILE .intrebare: era obligat executorul judecatoresc sa scrie in notificare termenul de contestatie??????/ daca avea obligatia aceasta legala aceasta notificare mai are valoare juridica ?? este NULA ???????????? va multumesc cu respect si consideratie