avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendarea executarii silite din oficiu de catre ...
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendarea executarii silite din oficiu de catre executor

Buna seara ,executorul jud. a emis un titlul executoriu de poprire pe conturi in baza unei HJ definitive ,dupa doua saptamani revine si suspenda executarea silita din oficiu motivand prin art.36 din legea 85/2006 ,fac precizarea ca istanta mi-a dat castig de cauza anuland o decizie de concediere repunandu-ma in toate drepturile de salariat ,este aplicabil acest art.36 in speta mea?/? avand in vedere ca eu eram salariat si inaintea declansarii procedurii de faliment al societatii ,mai precizez ca societatea prin Lichidator judiciar are banii in conturi .intrebare:prin ce ARTICOL din codul civil sau ordonanta de guvern sau decizie a CCR de neconstitutionalitate a art.36 ce pot sa fac sa invoc sa-l contrazic pe acest executor deoarece eu detin o HJ irevocabila care obliga aceasta parata la plata drepturilor salariale care sant creante privilegiate si au prioritate pentru salariatii
conf.ART3 alin 10 ,ART.123 alin 2 din legea 85/2006 si conf.art. 712 Alin 1 NCPC fiind vorba de o HJ definitiva ,va multumesc mult cu respect si consideratie
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 19:12, 29 Februarie 2016
Buna ziua va rog sa ma lamureasc cineva pe acest subiect : am primit instintare notificare de la excutorul judecatoresc care a dispus ca suspenda din oficiu executarea silita a debitorului,dar in aceasta inchiere a executorului nu apare scris ca am termen de contestatie de x ZILE .intrebare: era obligat executorul judecatoresc sa scrie in notificare termenul de contestatie??????/ daca avea obligatia aceasta legala aceasta notificare mai are valoare juridica ?? este NULA ???????????? va multumesc cu respect si consideratie
Va rog sa ma lamureasca cineva in aceasta cauza ,va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in aplicare a unei hj de catre executorul judecatoresc zllatan zllatan Buna seara va rog sa ma lamureasca cineva in urmatoarea chestiune/;,detin o HJ civila definitiva pe care angajatorul a refuzat sa o puna in aplicare l-am ... (vezi toată discuția)
Aadmiterea contestatiei de istanta la suspendarea executarii de un executor judecatoresc geostyle geostyle Buna seara ,va rog sa ma ajute cineva in urmatoarea problema juridica:detin un titlul executoriu definitiv, am mers la un exc.jud sa-l puna in aplicare ,acest ... (vezi toată discuția)
ridicarea popriri pe conturi zllatan zllatan Buna seara ,as dori va rog sa ma lamureasca cineva intr-o problema : executorul judecatoresc la cererea mea in calitate de creditor in baza unei HJ definitive ... (vezi toată discuția)