avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ridicarea popriri pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Ridicarea popriri pe conturi

Buna seara ,as dori va rog sa ma lamureasca cineva intr-o problema : executorul judecatoresc la cererea mea in calitate de creditor in baza unei HJ definitive a emis un titlu executoriu de proprire pe conturile unui debitor intrebare :poate executorul jud. sa ridice poprirea de pe conturile debitorului fara ca eu sa fac cerere in acest sens ? fara sa ma anunte mentionez faptul ca executorul nu a pus in aplicare titlul executoriu emis chiar de el ,tinund cont ca debitorul avea banii in cont si a ridicat poprirea in numele meu???????????? va multumesc cu respect
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 15:21, 17 Februarie 2016
In mod normal nu se poate, luati legatura cu executorul sa vedeti ce imprejurarea l-a determinat sa nu puna in executare titlul executoriu, era obligat sa-l puna in executare,pate a intervenit o suspendare judecatoreasca a executarii silite.Pe de alta parte, puteti formula contestatie la executare si in cazul in care executorul judecatoresc refuza sa efectueze o executare silita sau sa indeplineasca un act de executare silita in conditiile legii.[Art.712(1)NCPC].
va multumesc cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii silite din oficiu de catre executor zllatan zllatan Buna seara ,executorul jud. a emis un titlul executoriu de poprire pe conturi in baza unei HJ definitive ,dupa doua saptamani revine si suspenda executarea ... (vezi toată discuția)
Punerea in aplicare a unei hj de catre executorul judecatoresc zllatan zllatan Buna seara va rog sa ma lamureasca cineva in urmatoarea chestiune/;,detin o HJ civila definitiva pe care angajatorul a refuzat sa o puna in aplicare l-am ... (vezi toată discuția)
Aadmiterea contestatiei de istanta la suspendarea executarii de un executor judecatoresc geostyle geostyle Buna seara ,va rog sa ma ajute cineva in urmatoarea problema juridica:detin un titlul executoriu definitiv, am mers la un exc.jud sa-l puna in aplicare ,acest ... (vezi toată discuția)