Buna seara. Doresc sa depun actiune pe instanta pentru recunoasterea grupei de munca. Problema este aceea ca societatea este radiata. Am solicitat la arhiva care a preluat toate dosarele societatii iar raspunsul acestora a fost acela ca ei nu pot sa recunoasca grupa de munca si trebuie sa initiez o actiune in instanta. Va rog sa imi spuneti, in aceasta situatie, impotriva cui trebuie sa ma indrept? Mentionez inca odata faptul ca societatea este radiata de la registrul comertului si daca as chema societatea, atunci ar fi ca si cand m-as judeca cu un mort iar eu nu mi-as putea recunoaste grupa de munca. Va multumesc foarte mult.
Detinatorii arhivei societatii radiate trebuie sa va elibereze o astfel de adeverinta si nu sa va recunoasca activitatea desfasurata in grupele de munca.
Pentru grupa a IIa am primit adeverinta, dar eu ar fi trebuit sa fiu la grupa I-a. Mai multi colegi au dat in instanta societatea pana ca aceasta sa fie radiata. Nu am stiut pentru ca am plecat de foarte multi ani din societate. Acum, vreau si eu sa ma judec, dar nu stiu cu cine.