avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte minor nascut inaintea divortului cu alt tata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte minor nascut inaintea divortului cu alt tata decat sotul mamei

Buna ziua,am o intrebare pt dumneavoastra, sotul meu a fost casatorit si are o fata de 14 ani cu fosta sotie, nefiind despartiti legal ea a mai facut un copil cu altcineva copilul(tot o fetita) find de origine africana/marocana...negru. Ea purtand numele sotului meu,copilul asemenea s-a nascut cu numele lui,dupa divort fata lui ne-a fost incredintata si ea recunoscand ca cealalta fata e doar a ei. Ea trebuia sa schimbe numele fetitei,nu a facut-o. Acum e plecata si vrea sa o i-a acolo si intrebare era..daca fetita poarta numele lui de familie are nevoie de procura din partea lui (cu toate ca in hotararea de divort scrie ca fetita nu e a lui)?? Sau ea ar trebui sa se intoarca acasa si sa ii schimbe certificatul de nastere apoi sa ii faca pasaport..
Cel mai recent răspuns: Cozmenciuclarisa03 , utilizator 16:07, 30 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in timpul divortului - legea 101/1992 sau codul familiei? crisis81 crisis81 In 10 zile voi da nastere unui copil, iar divortul de fostul sot inca nu s-a finalizat. Copilul este al iubitului meu actual care doreste sa-l recunoasca. O ... (vezi toată discuția)
Inregistrare nou nascuti RGS RGS Am fost azi la Sect 1 - Stare Civila sa inregistrez fetita. Eu am fost casatorita si am divortat anul trecut. Cererea a fost depusa in data de 24 Iulie 2009, ... (vezi toată discuția)