avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen!

Buna seara,
Pot cere amanare termenului de judecata intr-un proces ? ( Stadiul procesual este fond).
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:09, 1 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu ma pot prezenta la termen pentru nu sunt in tara.
Aducand dovezi noi la dosar,se poate schimba sentinta?
Pentru faptul ca nu sunteti in tara nu cred ca se va amana decat daca este de acord partea adversa.
Legea va confera dreptul de a fi reprezentat de avocat si daca nu ati uzat de acest drept inseamna ca nu ati dorit sa fiti reprezentat in proces.

Daca aveti dovezi noi le puteti trimite la dosar si daca va aflati in strainatate si va aflati in posesia lor.

Daca acele inscrisuri se afla in tara numai persoana care va reprezinta legal le poate depune.
Este primul termen de judecată sau au mai avut loc alte termene? Aveți un avocat angajat să vă reprezinte în cauză?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare danalex1971 danalex1971 Locuiesc in strainatate si am fost citat in calitate de parat in proces civil.o singura data prin afisare la usa salii de judecata. Nu am stiut de acest lucru ... (vezi toată discuția)
Amanarea termenului animacikaa animacikaa pot sa cer o amanare in recurs (al 2lea termen,primul termen a fost amant pt a angaja avocat)......iar la termenul urmator sunt indisponibil sa ma prezint pt ... (vezi toată discuția)
Inlocuire avocat milenescu milenescu Buna ziua, Am o intrebare incuietoare: am un avocat care se ocupa de 2 cazuri intentate impotriva mea, ambele de drept civil. Un proces e in fond, iar ... (vezi toată discuția)