avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde partea mea de teren mostenire, fara acordul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde partea mea de teren mostenire, fara acordul fratilor?

Buna ziua.. Am si eu o intrebare..am un teren extravilan mostenire,acum in paragina, impreuna cu 2 frati..pe titlul de propietate sintem toti 3. ..Pot vinde partea mea fara acordul lor , deoarece ei nu vor sa vanda ? Si a 2-a intrebare..unul din ei a facut carte funciara intregului teren..e valabila aceasta sau va trebui sa face o alta pentru 1/3 din acesta? Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: cornel44 , utilizator 04:39, 2 Decembrie 2015
Va trebui sa faceti prima data iesirea din indiviziune si apoi veti putea vinde.
va deranjez iar..dar nu pot face vanzarea cotei indivize fara iesirea din indiviziune??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vanzarea cotei indivize fara iesirea din indiviziune cornel44 cornel44 BUNA ZIUA..DERANJEZ IAR..POT VINDE COTA INDIVIZA FARA IESIREA DIN INDIVIZIUNE, PT UN TEREN AGRICOL IN PARAGINA DETINUT IMPREUNA CU 2 FRATI? PRECIZEZ CA ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare soimumircea soimumircea Am mostenit impreuna cu fratele meu (fiecare in cota 1/2) o casa si terenul aferent curti si constructiei,care a apartinut parintilor nostri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare extravilan andreimt andreimt Buna seara. Situatia este astfel: Pe titlu de propietate sunt trecuti bunica mea si fratele ei. Fratele a decedat acum 16 ani. Propietatea consta in 7 ... (vezi toată discuția)