avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea cotei indivize fara iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea cotei indivize fara iesirea din indiviziune

BUNA ZIUA..DERANJEZ IAR..POT VINDE COTA INDIVIZA FARA IESIREA DIN INDIVIZIUNE, PT UN TEREN AGRICOL IN PARAGINA DETINUT IMPREUNA CU 2 FRATI? PRECIZEZ CA ACESTIA NU VOR SA VANDA..SI O A 2-A INTREBARE, EXISTA O CARTE FUNCIARA PENTRU INTREG TERENUL FACUT DE UNUL DIN FRATI..ESTE SUFICIENTA ACEASTA SAU TREBUIE SA FAC O ALTA? MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Pot vinde partea mea de teren mostenire, fara acordul fratilor? cornel44 cornel44 Buna ziua.. Am si eu o intrebare..am un teren extravilan mostenire,acum in paragina, impreuna cu 2 frati..pe titlul de propietate sintem toti 3. ..Pot vinde ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota indiviza ContSters172999 ContSters172999 Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea chestiune: - trei frati mostenesc in cote egale 9 ha de teren extravilan; inseamna ca fiecare are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare soimumircea soimumircea Am mostenit impreuna cu fratele meu (fiecare in cota 1/2) o casa si terenul aferent curti si constructiei,care a apartinut parintilor nostri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)