avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnarea cu suspendare - repercusiuni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnarea cu suspendare - repercusiuni

Eu sunt plecat din tara . si sunt judecat in tara daca o sa primesc un an 2 cu suspendare . voi fii cautat in strainatate ? :O:O
Cel mai recent răspuns: Florinas6 , utilizator 15:05, 1 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

permis suspendat,contestat,recuperat si apoi plecat din tara de un an. Mr.Guppy Mr.Guppy buna tuturor. povestea e simpla. acu un an am fost in tara si am depasit pe linie continua. mi s-a suspendat permisul pe o lluna. l-am contestat. l-am ... (vezi toată discuția)
Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata ... Mihai_198131 Mihai_198131 Bună seara, va rog un răspuns pentru o cunoștință condamnata la 1 an și 6 luni închisoare, cu suspendare de 2 ani și 6 luni (dintr o prostie minora) . ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu Alexxandraa Alexxandraa Mama mea a plecat de aproape 7 luni in strainatate,ne-a mintit ca o ajuta o prietena de familie sa ajunga la ea insa de fapt ea s-a dus la un barbat:(..am ... (vezi toată discuția)