avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat,contestat,recuperat si apoi plecat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat,contestat,recuperat si apoi plecat din tara de un an.

buna tuturor.

povestea e simpla.

acu un an am fost in tara si am depasit pe linie continua.
mi s-a suspendat permisul pe o lluna.
l-am contestat.
l-am primit a doua zi.
urmind ca sa se judece problema la curte.

dupa aceasta am plecat din tara cam la doua saptamini.

dupa ce am plecat din tara cam la o saptamina am primit acasa la maicamea o invitatie ca sa ma prezint la curte.
nu aveam cum eu fiind plecat.

ei, de atunci a trecut un an.
nu mai stiu sa fi existat alte invitatii la curte.

una din intrebari ar fi cam ce s-ar fi putut intimpla?
daca nu ma prezint se tot amina cu inca o luna sau cum?

se prelungeste perioada de suspendare?

va multumesc

Mr.Guppy.
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 09:30, 14 Septembrie 2009
Trebuie sa va prezentati neaparat si sa vedeti ce s-a intamplat cu dosarul dvs. , pentru ca in situatia in care nu va prezentati se suspenda dosarul .
Cautati pe portalul instantei de judecata , care este starea dosarului si puteti afla daca mai exista un termen sau s-a judecat.
Chiar daca se poate afla solutia pe portal,eu va sfatuiesc sa mergeti direct la instanta pentru a vedea stadiul in care se afla dosarulul si daca eventual a fost pronuntata o hotarare.Daca s-a pronuntat hotarare judecatoreasca cereti eliberarea unei copii de pe aceasta.
Oricum,cred ca in acest timp cat ati lipsit din tara,orice hotarare s-ar fi pronuntat puteti ridica deja permisul.
In mod normal nu ar trebui sa existe probleme dupa atata timp,
...sau angajati-va un aparator sa va reprezinte in dosarul in cauza ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e semnificatia aminarii ? latka latka Care e semnificatia aminarii unui proces, daca pe portal (tribunal) apare urmatoarea solutie : \"Solutia pe scurt: termen acordat pentru a se reveni cu ... (vezi toată discuția)
Apel ? Bahar Bahar Un dosar (accesiune imobiliara) se afla de peste 2 ani la Curtea de apel. Cauza nejudecata in apel, datorita aminarilor reclamantei, a 'plimbarii' dosarului la ... (vezi toată discuția)
Recurs la decizia de suspendare permis auto kmalone kmalone In data de 12 septembrie am proces cu politia rutiera ptr suspendare de 30 zile a permisului auto .Eu in prioada 21-29 septembrie vreau sa am permisul (merg ... (vezi toată discuția)