avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care e semnificatia aminarii ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care e semnificatia aminarii ?

Care e semnificatia aminarii unui proces, daca pe portal (tribunal) apare urmatoarea solutie :
"Solutia pe scurt: termen acordat pentru a se reveni cu adresă în vederea ataşării dosarului nr.xxxxxx (numar de la judecatorie)"
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:57, 24 Octombrie 2018
Buna seara,
Se asteapta atasarea acelui dosar care are legatura cu dosarul ce se judeca.
Asta am priceput, insa pentru ca sunt in faza de revizuire apel, cum de s-a judecat apelul (unde acel complet s-a hotarit si a rejudeca fondul) fara ca acel dosar sa nu fi continut si dosarul de la judecatorie. Ce s-a intimplat intre timp, a plecat inapoi vechiul dosar ? Asta nu pricep,din moment ce s-a declarat apel, cauza mutindu-se la noua curte, nu sunt documentele intr-un unic dosar, cu un alt numar ? Nu sunt cauze diferite, se asteapta dosarul cu numarul avut la judecata de fond, nimic nou.
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
latka, utilizator
Cam de cite ori se poate amina un proces ? Ambele parti nu se prezinta,deci din punctul asta de vedere nu se pune problema ca vreuna sa fi invocat ceva. S-a dat un nou termen peste o luna, insa de data asta fara nici o explicatie. Doar "Amână cauza". Nici un motiv pentru aminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drumul unui dosar intre instante latka latka Care este parcursul unui dosar intre diferite instante ? As dori niste detalii. De exemplu, dupa hotarirea de la instanta de fond, daca se declara apel, ce ... (vezi toată discuția)
Solutia instantei de recurs ded ded Am facut recurs pentru anularea unui proces verbat de contraventie. Pe portalul instantelor apare urmatoarea sentinta: admite recurs-cu casare. Dispus ... (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)