Care e semnificatia aminarii unui proces, daca pe portal (tribunal) apare urmatoarea solutie :
"Solutia pe scurt: termen acordat pentru a se reveni cu adresă în vederea ataşării dosarului nr.xxxxxx (numar de la judecatorie)"
Asta am priceput, insa pentru ca sunt in faza de revizuire apel, cum de s-a judecat apelul (unde acel complet s-a hotarit si a rejudeca fondul) fara ca acel dosar sa nu fi continut si dosarul de la judecatorie. Ce s-a intimplat intre timp, a plecat inapoi vechiul dosar ? Asta nu pricep,din moment ce s-a declarat apel, cauza mutindu-se la noua curte, nu sunt documentele intr-un unic dosar, cu un alt numar ? Nu sunt cauze diferite, se asteapta dosarul cu numarul avut la judecata de fond, nimic nou.
Cam de cite ori se poate amina un proces ? Ambele parti nu se prezinta,deci din punctul asta de vedere nu se pune problema ca vreuna sa fi invocat ceva. S-a dat un nou termen peste o luna, insa de data asta fara nici o explicatie. Doar "Amână cauza". Nici un motiv pentru aminare.
Cai de atac
adinutza.2008
Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)