avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proces verbal de adjudecare definitiva imobiliara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proces verbal de adjudecare definitiva imobiliara

Buna ziua,

Am cumparat un apartament in urma unei licitatii publice tinuta de un executor judecatoresc. Am primit un act intitulat "Proces verbal de adjudecare definitiva imobiliara". In acest act scrie ca el este "titlu de proprietate".
Cand am mers sa ma inscriu in cartea funciara mi s-a cerut, printre altele, "Procesul verbal de adjudecare definitiva imobiliara" in original. Am depus dosarul cu actele la cadastru si am fost inscrisa in cartea funciara.

Cand am fost pe la institutii sa trec utilitatile pe mine mi s-a cerut din nou acest act in original, dar nu il mai am fiindca l-am lasat la oficiul de cadastru.

Trebuia sa nu il las la cadastru? A gresit doamna de acolo cand a cerut sa pun originalul in dosar?
Cum as putea sa rezolv aceasta situatie?
Acum nu mai am un act in original ca sa demonstrez ca sunt proprietara al acestui apartament.

Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 21:54, 1 Decembrie 2015
Mergeti la Executor sa va mai elibereze unul-duplicat sau la OCPI si va da o copie conforma cu originalul de la Dosarul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament adjudecat prin licitatie gogu gogut gogu gogut vreau sa cumpar si eu un apartament adjudecat prin licitatie de la o persoana kre nu mi s-a parut foarte credibila si serioasa!acest apartament a fost ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare licitatie bunuri imobile simonia80 simonia80 Buna ziua.Am achizitionat in 2008 o cladire in urma licitatiei organizate de un lichidator.Am castigat licitatia,am platit intreaga suma la care s-a adjudecat ... (vezi toată discuția)