avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Ce fel de clauze pot fi introduse in contractul de donatie care este un apartament de la mama catre fiica pentru a nu fi atacata aceasta donatie?Precizez ca eu sunt singurul copil.
Cu scutire de raport
Nu exista clauze generale de adaugat, e nevoie de a verifica in mod concret cine ar putea ataca contractul in viitor, sub ce pretext, ce se poate face sa se impiedice asta etc. Analiza e pe caz, nu generica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie indreica indreica Buna ziua. Sunt cumparator cu prima casa. Banca mi-a acceptat dosarul dar acuma am dubii in a semna sau nu contractul deoarece abia acuma notarul-vanzatorului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un apartament proprietate personală si doresc ... 2NAEL 2NAEL Bună ziua! Am un apartament proprietate personală si doresc să mă recăsătoresc. Apartamentul vreau să rămană moștenire fiicei mele din prima ... (vezi toată discuția)
Atacare donatie primita de la mama boni_bon boni_bon Buna ziua. Am un apartament in coproprietate cu mama mea, iar ea vrea sa-mi doneze jumatatea ei. Sunt copil unic, parintii mei sunt divortati de 20 de ani, pe ... (vezi toată discuția)