Ma confrunt cu o problema de ceva timp va rog sami spuneti la cine pot apela...ADministratorul in mod abuzativ mia trecut niste bani in plus de 2 ori in 2 luni de zile la intretinere ca fond de reparatii neavand niciun motiv intemeiat decat nevoi personale iar la Gaze mi sa trecut 5 pers ci defapt suntem 2 ,Caldura nici atat inghetam Iam specificat domnului Presedinte iar dansul nu a luat nicio masura pt a remedia problema va rog sami spuneti la cine pot apela am chitanta calcule facute poze pe luna respectiva cu plata cu tot ce este necesar ...sunt mai multii locatarii care se plang de acestii manipulanti care consuma alcool pe terasa si cand se incaseaza intretinerea iar la subsol este Mega Image de bautura !!!Va rog din tot sufletul cine ma poate ajuta nu am o situatie financiara foarte buna !!Multumesc anticipat
Contestati lista de plata in termen de 10 zile de la afisare.
Puteti apela si la serviciul relatia cu asociatiile de proprietari din cadrul primiriei pentru a sesiza neregulile din cadrul asociatiei de proprietari.
1-Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari
Daca aveti nemultumiri referitor la activitatea si atitudinea administratorului de imobil,initial sesizati oficial angajatorul=asociatia de proprietari
2-In temeiul disp art 12 A din HG nr 1588/2007 formulati contestatie impotriva valorii impuse la intretinere in termen de 10 zile de la afisarea listei
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile