avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dovada confirmarii pv-ului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dovada confirmarii pv-ului

Daca mi au expirat cele 15 zile de pe pv dar la mine data comunicarii a fost cu 3 zile mai tarziu(prin posta) si nu pot dovedi asta pentru ca am pierdut plicul , mai pot face contestatia ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 2 Decembrie 2015
Da, cred ca puteti depune contestatia daca inca mai sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru radar 90 zile, plangere contraventionala constantin62 constantin62 am circulat la iesire din Braila catre Slobozia inafara localitati ,cu antiradarul montat ,am depasit un autoturism care a accelerat in timp ce eu il depasam ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul în decembrie 2018, am contestat pv-ul dar am pierdut procesul. nu am făcut apel în termen, care e statusul meu acum? HoriaV33 HoriaV33 Buna seara, Mi-a fost permisul suspendat in Decembrie 2018, pentru o perioada de 30 de zile, pentru depasire pe linie continua. Eu am inceput depasirea pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva unde masina ... co_sti co_sti buna ziua am primit o amenda pentru rovineta de undeva unde masina nu a ajuns veci si la ora care presupune declaratie ,unde pot contesta aceasta amenda cu ce ... (vezi toată discuția)