Sunt interesat sa achizitionez un teren in Bucuresti, iar proprietarul mi-a pus la dispozitie certificatul de urbanism care la Cap. 3 - Regimul Tehnic este mentionat urmatorul paragraf : "Terenul este afectat de circulatiile prevazute a se realiza prin PUZ Coordonator Sector 6, gradul de afectare urmand a fi stabilit prin avizul Comisiei Tehnice de Circulatie - PMB, corelat cu studii topografice pentru delimitarea terenului."
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi referitoare la posibile probleme pe care le pot intampina avand in vedere aceasta mentiune din CU. Nu vreau sa achizitionez terenul iar apoi sa nu pot construi pe el sau mai rau sa contruiesc si sa vina vreo institutie a statului sa imi spuna ca este ceva in neregula . Stie cineva ce reprezinta aceasta mentiune ? Daca ati fi in locul meu ati renunta la achizitia terenului?
Va multumesc si astept sfaturile/propunerile voastre.
Se pare ca exista PUZ ce reglementeaza anumite zone de circulatie. Pentru a vedea cat este afectat terenul este necesar a se consulta acest puz si limitele de proprietate.