avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport

Buna ziua. Am auzit ca de la 1 Ian.2016, tranzitul prin Europa se va face pe baza de pasaport, nu pe baza de buleti (C.I.). As dori sa stiu daca este adevarat si ce implica aceasta schimbare ( daca se mai poate circula doar pe baza de buletin (C.I.). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:59, 5 Decembrie 2015
Nu este adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin romanesc sedere in ue OlgaSim OlgaSim Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. Eu detin dubla cetatenie (MD si RO) si am doar pasaport roman cu domiciliul in Moldova. In urma ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin dupa schimbare nume Maria_Mi Maria_Mi Buna ziua, Am tot cautat pe internet, dar nu gasesc, din pacate, nicaieri informatiile de care am nevoie. Imi aduc aminte de la ultima schimbare de buletin ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)