avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria intre un cetatean Roman - Taiwan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria intre un cetatean Roman - Taiwan

Buna ziua,

Momentan locuiesc in Taiwan si imi doresc sa ma casatoresc cu logodnica mea (ea este din Taiwan)... de preferat ar fi o casatorie intr-o tara limitrofa in care Romania are ambasada (Tailanda, China..), iar in acest caz care sunt actele si apostilele de care avem nevoie ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:15, 31 August 2017
Mergeti la ambasada/consulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in thailanda, certificat de casatorie romanesc agavrilescu agavrilescu Buna ziua, Ma numesc Alexandru, locuiesc si muncesc legal in Italia din 2007. In anul 2012 m-am casatorit in Thailanda cu un cetatean Thai. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Reinnoirea buletinului fara transcrierea actelor de stare civila pieceofwork pieceofwork Buna ziua! Locuiesc in Mexic iar aici m-am casatori, dar inca nu am facut transcrierea certificatului de casatorie la Ambasada romana. O sa vin in tara ... (vezi toată discuția)