avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salariala 10%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salariala 10%

Bună seara!
Având în vedere că începând cu 01.12.2015 vor crește salariile celor din administrația publică și locală, aș vrea să stiu dacă angajaților institutiilor subordonate li se măresc salariile. În cazul de față este vorba despre o regie autonomă de transport, care este subordonată consiliului local.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Decizia ccr nr.794/2016 buiavasi buiavasi Buna ziua! As dori sa imi precizati si mie faptul daca este obligatoriu, conform acestei decizii a CCR ca toate salariile personalului contractual din ... (vezi toată discuția)
Hg 250/08.05.1992 art. 18 concediu de odihna suplimentar flory22y flory22y HG 250/08.05.1992 Art. 18, aln. 1: În afară concediului de odihnă, prevăzut la art. 1, salariaţii din administraţia publică, din regiile autonome cu ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare/ contract prestari servicii annaanei annaanei Buna seara, va rog, am nevoie de o lamurire. O firma de consultanta, poate incheia o forma de colaborare/ contract de prestrai servicii cu o institutie ... (vezi toată discuția)