avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina lovita in service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina lovita in service

Azi am fost cu masina la un service pentru a-mi schimba anvelopele de vara cu cele de iarna.Dupa ce am asteptat aproape doua ore sa-mi vina randul (desi pe pliant scria ca nu se fac programari tot apareau altii si intrau direct pe motiv ca sunt programati ),imi schimba anvelopele si la montarea ultimei roti scapa masina de pe cric si imi indoaie pragul sub usa din stanga spate a masinii pe o bucata de 15 cm dupa care imi reproseaza tot mie ca este veche masina si de aia s-a indoit (este vb de un Renault laguna din 2000 intr-o stare impecabila rulata putin in tara)Patronul a venit a vazut la certat pe muncitor mi-a cerut nr de tel si a spus ca ma suna sa rezolvam insa nu cred ca o va face ,ce trebuie sa fac sau cui sa ma adresez in caz ca nu o sa rezolv nimic cu el?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:31, 3 Decembrie 2015
Probabil de suparare puneti la indoiala cuvantul omului fara motiv :) Asteptati o zi, doua si daca nu va suna mergeti din nou la service si cereti un termen de reparatie. In functie de ce raspuns primiti (termenul, zic eu, ar trebui sa fie scurt) si daca nu-si respecta promisiunea faceti reclamatie la ANPC insa, cum am zis, intai asteptati sa vedeti ce se intampla. ANPC cere ca reclamatiile sa fie insotite de dovada incercarii de rezolvare pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Umilinta la altex Elena777 Elena777 Am achizitionat in februarie 2015 o plita Whirpool din sticla pe gaz. Pe 26 iunie 2015 in timp ce functiona am auzit o bubuitura puternica. Am venit la ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)
Țeapă quickmobile alexandru20146 alexandru20146 Bună ziua, Am făcut nefericita alegere de a cumpăra de la Quickmobile. Mi-am luat un telefon Asus Zoom ZX551ML 128gb și în jumătate de an mi-au ... (vezi toată discuția)