avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu am autorizatie de construcție pt o clădire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu am autorizatie de construcție pt o clădire construită in 1970,

Buna ziua,
Am cumpărat o clădire in 2004 care nu deține autorizație de construcție si proces verbal de încheiere a lucrărilor de construcție ,in schimb este înscrisa in extrasul de carte funciara, cum pot obține avizul Isu , daca eu nu fac dovada autorizației de construcție ci doar a contractului de vânzare cumpărare in care este trecută destinația spațiului si suprafața construită
Cel mai recent răspuns: marixmx , utilizator 13:13, 3 Decembrie 2015
Doar prin instanta dar e complicat...
Prin L. 127/2013 privind, aprobarea Ordonanței de urgență 121/2011, publicată în MO 246/ 2013, privitoare la modificarea L.50/1991, construcțiile realizate înainte de 2001 (data intrării în vigoare a L.453/2001) și care nu dețin AC , se intabulează pe baza unui certificat de atestare fiscală și doc. de cadastru.
În situația d-voastră, construcția fiind întabulată, veți prezenta pt. avizare ISU doc. cadastrală și extras de CF. Aveți formulare și cerere tip la ISU.
Buna ziua,multumesc pentru raspuns,
problema este ca nu vor sub nici o forma sa primesca extrasul de carte funciara,in lege scrie autorizatie de constructie, asta cer si ei....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea unei case ioanlada ioanlada am cumparat o casa la tara in anul 2001 si tot de atunci platesc si impozitul pe numele meu casa a fost neterminata acum vreau sa o intabulez cum sa fac sa fie ... (vezi toată discuția)
Balcon construit fara autorizatie inainte de 2001 therealovy77 therealovy77 Buna ziua. Ma numesc Iatropol Ovidiu si sunt din Braila. Este vorba de un apartament cumparat in 2003, cu balcon la parter, balcon construit fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Intrare constructie in legalitate Neamtu_Adrian Neamtu_Adrian Buna ziua. Am un teren trecut in CF pasune la care am facut dosarul pt.PUZ dar nu s-a aprobat dosarul deoarece nu am avut 10.000 MP. Intre timp a expirat toate ... (vezi toată discuția)