avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Probleme cumparare auto SH
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Probleme cumparare auto SH

Buna ziua, vreau sa cumpar un automobil inmatriculat de la cineva care la randul lui a cumparato de la o firma , el avand masina inregistrata la fisc dar neinmatriculando, vreau sa stiu ce acte trebuie sa primesc de la el si despre contractul vanzare cumparare care este nul fara certificat fiscal, el sustine ca nu poate scoate fiscal fara contract vanzare cumparare , astept un raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: rossigeo , utilizator 12:53, 3 Decembrie 2015
N-are nici o treaba. Trebuie sa iti dea fiscal,CIV,Talon cu semnatura de instrainare, Fisa inmatriculare(in momentul cand se face contract V-C), dovada plata taxa de prima inmatriculare(dupa caz). Cine e in talon? Cine e in CIV?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara inscriere pe noul proprietar Costy S Costy S Buna seara! Vreau sa vand o masina mai veche, iar noul proprietar nu vrea sa o inscrie pe numele lui ca sa nu plateasca timbrul de mediu. Eu vreau sa fac un ... (vezi toată discuția)