avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat autoturism proprietate personala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat autoturism proprietate personala cu societate comerciala

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare;
am un PFA si am un incheiat un contract de prestari servicii cu o societate comerciala.
Pot incheia un contract de comodat pt autoturismul personal cu aceeasi societate comerciala ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 16:53, 3 Decembrie 2015
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)
Taximetristi angajati pe baza unei conventii civile? oana1 oana1 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare: O societate comerciala care are ca obiect de activitate " 4932-transporturi cu taxiuri" ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)