avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă procedura politieneasca control autoturism parcat
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

procedura politieneasca control autoturism parcat

care este procedura politieneasca prin care poti patrunde si efectua un control intr-un autoturism cu numere straine,in care cunosti ca se afla tigari netimbrate, parcat pe domeniul public , in apropierea unei piete.........va rog sa nu faceti referire in raspunsuri la procedura de oprirea si control a unui autoturism aflat in trafic........
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
gerisimo, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara.am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.am ... r paul r paul Buna seara.Am parcat autoturismul langa trotuar in sector4.Am gasit auto blocat de Directia pt Digitalizare si Regenerare Urbana, cu o instiintare ca am ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar:masina-capcana te opreste? AlexApostol AlexApostol Buna ziua, Va voi descrie pe scurt situatia mea cu speranta de a afla un raspuns de la cei care cunosc cadrul legal de sanctionare a Politiei ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)