avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Consum maxim de apa chiar daca nu locuiesc in casa :)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Consum maxim de apa chiar daca nu locuiesc in casa :)

Buna ziua,am o problema suspect de ciudata, am o casa in care nu locuiesc dar sunt bransat la toate utilitatile, saptamana trecuta mi-a venit factura la apa curenta de peste 3 milioane lei vechi cu toate ca nu locuiesc in casa decat ocazional, doamna care citeste contoarul si incaseaza banii stie ca nu locuiesc si a fost foarte mirata dar a spus ca nu are ce sa faca dansa ca asa indica contoarul de apa...nu stiu ce sa fac sa rezolv situatia, incasatoarea stie clar ca nu locuiesc si e vb de peste 150 m/cubi de apa pe care nici nu aveam cum sa ii consum, vreun sfat sa rezolv situatia aceasta in care chiar nu sunt vinovat???? Stima
Cel mai recent răspuns: fyeratanye , utilizator 23:27, 6 Decembrie 2015
Initial verificati metrologic apometrul in baza caruia vi se factireaza consumul
Verificati daca apometrul este functional,daca nu a stat in apa,daca nu a fost lovit,daca nu exista pierderi intre apometru si consumator=chiuvete,wc,boiler,CT,etc
danmarian50 a scris:
doamna care citeste contoarul si incaseaza banii stie ca nu locuiesc si a fost foarte mirata dar a spus ca nu are ce sa faca dansa ca asa indica contoarul de apa...

Comsumul de apa nu are dimic comun cu mirarea doamnei sau a altcuiva. E doar aritmetica simpla. Cititi dumneavoastra indexul acum si faceti diferenta fata de indexul anterior ce l-ati citit, raportat sau inregistrat pe factura. Apoi de spuneti daca aceasta diferenta este egala cu 150 m.c. sau nu.

am o casa

Salut, sotia mea are si ea niste neamuri la tara si pe acolo se practica furtul apei,adica la o casa care nu mai sta nimeni de mai bine de 5 ani lumea se duce si folosete apa vecinului care e gratis.
Vedeti ca nu cumva niste vecini binevoitori ia apa de la dvs stiind ca nu locuiti acolo,
sau poate aveti vreo avarie la instalatia de apa si cum a scris si dna ynocenta poate exista pierideri.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
fyeratanye, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata apa calda,consum 0 de 2 ani de zile!! gici gici Buna ziua!Zilele trecute m-am uitat pe afisul cu plata intretinetinerii de la avizierul scarii,si am constatat ca aveam o suma de bani ptr plata consum de apa ... (vezi toată discuția)
Instalare boiler fara debransare de la acc tomasso tomasso Este ok instalare boiler fara debransare de la ACC astfel se poate utiliza fie apa calda de la boiler fie ACC de la reteaua comuna avand in vedere ca sant ... (vezi toată discuția)
Diferenta mare intre citirile apometrelor din apartamente si contorul general de apa rece zamcanuvictoria zamcanuvictoria Ne confruntam cu aceasta problema de mai bine de un an. Am verificat la metrologie contorul general - este in parametri. Am verificat daca exista eventuale ... (vezi toată discuția)