avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM

Buna ziua,
Daca CCM la Nivel de Unitate expira la 13 martie, cu cat timp inainte trebuie demarata procedura de negociere si inregistrare a altui contract.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 4 Decembrie 2015
Potrivit art.129 alin.3 din Legea nr.62/2011, angajatorul sau organizaţia patronală iniţiază negocierea colectivă cu cel puţin 45 de zile calendaristice înaintea expirării contractelor colective de muncă sau a expirării perioadei de aplicabilitate a clauzelor stipulate în actele adiţionale la contractele colective de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, in luna martie expira CCM-ul incheiat la nivel de unitate, va rog ma puteti ajuta cu pasii ce trebuie urmati in vederea prelungirii acestuia si/sau ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca paulyto paulyto Buna ziua, as dori sa stiu daca o companie multinationala este obligata sa aiba contract colectiv de munca sau nu? (vezi toată discuția)
Rugaminte manze manze lucrez la o societate care este in faliment. am o intrebare in legatura cu contractul colectiv de munca la nivel de societate. ccm nostru a expirat de 1 luna ... (vezi toată discuția)