avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asociatie non profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociatie non profit

Bună ziua, sunt preşedintele unei asociaţii non profit. Am o întrebare: vreau să cumpăr o cameră video (bun mobil) de la o persoană fizică, acest lucru este posibil. Dacă da, ce documente justificative îmi trebuie să fac ca după tranzacţie bunul cumpărat să poate fi introdus în contabilitate şi să pot justifica cheltuielile efectuate. Vă mulţumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:37, 4 Decembrie 2015
Nu puteti sa-l bagati in contabilitatea asociatiei pentru ca nu aveti factura. Il luati pe numele unui membru al asociatiei si acesta il va folosi in timpul anumitor activitati organizate de ong.
Vă mulţumesc pentru răspuns. În acest caz trebuie încheiat un contract de vânzare-cumpărare? Obiectul poate fi cumpărat din banii asociaţiei?
Nu are nicio legatura cu asociatia, nu se plateste cu banii asociatiei. E doar o relatie intre doua persoane fizice. Ii dati banii, va da aparatul si gata. O hartie intre cele doua parti? Faceti cum vreti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate functionar public- organizație non profit danciu simona danciu simona Bună seara! Sunt functionar public la o primărie, iar seful meu vrea ca eu sa incasez sponsorizarile unei organizatii non profit . Vă rog să mă ajutați ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva assportiva assportiva Detin o asociatie sportiva non-profit infiintata in anul 2011,fara datorii, dar din cauza problemelor financiare doresc sa o vand sau sa caut investitori ... (vezi toată discuția)
Excludere si inlocuire membru asociatie securitysystems securitysystems Buna ziua! Avem o asociatie non profit fondat de trei membri inclusiv si eu si vrem sa excludem si sa inlocuim din asociatie al treilea membru. De un an nu ... (vezi toată discuția)