avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decretului nr. 247/1977. Ordinul 50 / anexa I/ pct.75 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decretului nr. 247/1977. Ordinul 50 / anexa I/ pct.75 Personalul civil din M. Ap. N.

Ordinul 50 / anexa I/ pct.75 Personalul civil din Ministerul Apărării Naţionale care lucrează la locurile de munca sau la activităţile încadrate în grupa I sau II de munca, conform Decretului nr. 247/1977, beneficiază de grupa de munca aprobată pentru cadrele militare.
Rog, ajutaţi-mă cu Decretului nr. 247/1977. Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:20, 23 Iulie 2009
V-as ajuta eu dar nu l-am gasit in programul legislativ.
Am intervenit pentru ca si pe mine ma intereseaza acest decret.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa salariat civil mapn maryanus maryanus Buna ziua, Tatal meu a lucrat in intervalul 01.03.1995 - 30.06.2006 la o unitate mapn ca salariat civil si a fost incadrat ca sofer autocamion in perioada ... (vezi toată discuția)
Bună seara as dori sa stiu ce grupa de muncă primesc dacă ... Vivicaxxx Vivicaxxx Bună seara as dori sa stiu ce grupa de muncă primesc dacă am lucrat ca mac în mapn 7-8ani în acești ani.multumesc (vezi toată discuția)
Ordinul 50/1990, anexa ii, pct 160 considerati ca se aplica pentru ... oanaadina1308 oanaadina1308 ordinul 50/1990, anexa II, pct 160 considerati ca se aplica pentru lucru in conditii de radiatii , unde electromagnetice, sau doar pentru activitatea in ... (vezi toată discuția)