avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CONTESTATIE EXECUTARE.
Discuție deschisă în Executare silită

CONTESTATIE EXECUTARE.

Buna seara, reprezint o asociatie de proprietari, am o sentinta definitiva in care obliga un locatar la plata cotelor de intretinere restante + penalizarile conform legii. Am mers la un executor cu sentinta definitiva avand o valoare totala de 10 000 lei l, executorul la somat inscris cu suma de mai sus mentionata. Locatarul pana sa duc sentinta la executor a mai achitat aoproximativ 3 000 lei , fara ca eu sa actualizez la executor .
Proprietarul a facut contestatie + suspendarea executarii, precum ca a fost somat cu suma de 10 000 lei in loc de 7 000 lei. CE SE POATE INTAMPLA in procesul DE CONTESTATIE SI SUSPENDARE ???. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian81 , utilizator 11:04, 5 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Dar actualul executor nu il poate renotifica cu suma reala ??? practic restantierului nu i sa stins debitul, ce trebuie sa argumentez pt a merge in continuare cu executarea inceputa. MENTIONEZ CA proprietarul a fost prins ca sustragea energie electrica, ( detin nota de constatare )avand lumina taiata, asa trebuie sa ajunga si blocul ?( fara apa, caldura, lumina ,etc...) . Este de rea credinta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2015
Cristian81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare penalitati aplicate de asociatie AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna seara. Am dori si noi niste raspunsuri in legatura cu un caz din cadrul asociatiei noastre. Un locatar contesta penalitatile care i-au fost atribuite ... (vezi toată discuția)
Proces al proprietarului cu furnizorul luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Conform unei sentinte civile, definitiva si irevocabila a furnizorului local de apa si caldura, suma X - aferenta unei perioade ... (vezi toată discuția)
Penalizari caldura adelinbr adelinbr buna ziua.ma confrunt cu o problema destul de grava.pe perioada verii au venit penalizari la caldura de 400-500 de lei, eu beneficiind de compensare la caldura ... (vezi toată discuția)