Buna seara, reprezint o asociatie de proprietari, am o sentinta definitiva in care obliga un locatar la plata cotelor de intretinere restante + penalizarile conform legii. Am mers la un executor cu sentinta definitiva avand o valoare totala de 10 000 lei l, executorul la somat inscris cu suma de mai sus mentionata. Locatarul pana sa duc sentinta la executor a mai achitat aoproximativ 3 000 lei , fara ca eu sa actualizez la executor .
Proprietarul a facut contestatie + suspendarea executarii, precum ca a fost somat cu suma de 10 000 lei in loc de 7 000 lei. CE SE POATE INTAMPLA in procesul DE CONTESTATIE SI SUSPENDARE ???. multumesc.
Dar actualul executor nu il poate renotifica cu suma reala ??? practic restantierului nu i sa stins debitul, ce trebuie sa argumentez pt a merge in continuare cu executarea inceputa. MENTIONEZ CA proprietarul a fost prins ca sustragea energie electrica, ( detin nota de constatare )avand lumina taiata, asa trebuie sa ajunga si blocul ?( fara apa, caldura, lumina ,etc...) . Este de rea credinta.
Penalizari caldura
adelinbr
buna ziua.ma confrunt cu o problema destul de grava.pe perioada verii au venit penalizari la caldura de 400-500 de lei, eu beneficiind de compensare la caldura ... (vezi toată discuția)