avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de corespondenta si amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de corespondenta si amenintari

buna ziua lucrez la DGASPC in urma cu 1 an jum mi au fost sparte conturile de facebook si de mail si folosite de mai multe persoane inclusiv fostul sot care mi a scos toate convorbirile de pe facebook si mail si le a depus la dosarul de divort am facut plangere de un an si sa clasat cazul ca nu aveam dovezi ....acm 2 zile am primit dovezile care le a depus chiar el la dosarul de div..am fost sa depun plangere la o sectie de politie si ma luat in ras ....unde trebuie sa merg sa mi se faca dreptate precizez ca aveam multe acte imprtante pe mail ...care nu le am mai recuperat si sau folosit de ele:((
Cel mai recent răspuns: Andrei-Ionuț COCÎRLĂU , Avocat 19:31, 7 Decembrie 2015
Ati depus plangere impotriva ordonantei de clasare?
Depuneti plangere la Serviciu de Combatere a Criminalitatii Organizate ( Informatice ) sau la DIICOT .

Au savarsit infractiunile prev. de art. 360 C.p. si art. 302 C.p. .

In urma cercetarilor s-ar putea sa se stabileasca ca au mai comis si alte infractiunii informatice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonantele procurorilor ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! In urma cu 7 lui mi s-a spart contul de facebook . cei care mi l-au spart mi-au restrictionat accesul la cont pentru 3 zile , mi-au vazut mesaje ... (vezi toată discuția)
Spargerea contului de facebook Marga B. Marga B. Buna ziua. Am rugamintea sa ma indrumati privind urmatoarea situatie. Fostul sot, saptamana trecuta, mi a spart contul de facebook. Noaptea la ora 3. Site ul ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a spart contul de facebook Cornely Cornely Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din ... (vezi toată discuția)