avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier ucidere din culpa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier ucidere din culpa

in luna august 2014 luna august am avut un accident rutier, in jurul orei 4 dimineata pe un tronson de drum cu limita de viteza de 70 KM/h, neiluminat, a traversat neregulamentar un pieton din partea stanga pe care l-am accidentat si a decedat a doua zi.
S-a stabilit ca avea o alcoolemie de 1,65 in sange, si am efectuat expertiza unde s-a stabilit viteza de 68 km/h pe tronson de drum de 70 km/h si ca vinovatia ii apartine exclusiv victimei. Partile nu sunt de acord cu expertiza si se face o noua expertiza la cluj ce se poate intampla? tot asa o sa vina expertiza?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:02, 11 Decembrie 2015
Nu se poate sti ce rezultat va avea cea de a doua expertiza ,va fi in functie de probele dosarului .
probele sunt tot alea in dosar care au fost la prima da se doreste doua expetize sa poata se inchida dosaru sa nu existe dubii la prima expertiza
Aveti dreptul de a avea si expert parte daca considerati util.
Daca iese din nou ca este vorba de culpa exclusiva a victimei scapati de condamnarea penala.
Dreptul de a conduce pe drumurile publice il aveti prin dovada sau nu aveti nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza accident auto Bisca Bisca Buna. In conditiile unui accident auto consumat pe un drum public dintre un autoturism si un pieton la raspunsul expertului reiese faptul ca soferul conducea ... (vezi toată discuția)
Accident emilyB emilyB Buna ziua. In urma cu doua luni sotul meu a accidentat o persoana care s-a angajat in traversarea drumului fara sa se asigure. In zona nu exista treceri de ... (vezi toată discuția)
Am ucis un pieton care traversa neregulamentar. BarbaNeagra BarbaNeagra Am ucis un pieton care traversa neregulamentar. Accidentul s-a petrecut pe E60 (limita de viteză este 100km/h în zona respectivă), viteză de care eram ... (vezi toată discuția)