avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am ucis un pieton care traversa neregulamentar.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am ucis un pieton care traversa neregulamentar.

Am ucis un pieton care traversa neregulamentar. Accidentul s-a petrecut pe E60 (limita de viteză este 100km/h în zona respectivă), viteză de care eram destul de aproape (mă uitam la drum, nu in bord) noaptea (ora 22), nu l-am văzut deloc înainte de impact, el venind din partea stângă, într-o zonă neiluminată. Nu consumasem nimic. Momentan permisul mi-a fost reținut, dar am primit o dovadă cu care să circul și un deviz de reparație (în aceeași noapte, după declarații și recoltare de probe biologice). Daunele la mașină sunt plasticele din față, farul și parbrizul (impactul cel mai mare a fost cu cușca de protecție). Starea tehnică a mașinii nu a fost încă constatată, dar ar trebui să fie bună, ultima ITP a fost făcută la RAR cu mai puțit de un an în urmă și o revizie completă a fost făcută cu 3 luni și 6000 de km înainte. La ce ar trebui să mă aștept in continuare? Care sunt șansele să fiu arestat? Menționez că nu am nici un fel de antecedente.
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2021
BarbaNeagra, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:52, 24 Septembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va arestează nimeni,se va stabili probabil culpă pietonului.Ar trebui totusi să consultați un av specializat in penal pt a discuta totusi care sunt variantele posibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident traversare neregulamentara ciprita ciprita pe 11 mai 2010 am accidentat cu masina un pieton care traversa neregulamentar in localitatea Beharca Jud Dolj. Era ora 21.15, aproape intuneric, cerul foarte ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident rutier talex talex In februarie 2008 am avut un accident rutier in care eu sunt vinovat. Circulam in afara localitatii cu 70Km/h (intr-o zona cu limita de 60km/h) cf. expertizei ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu pieton decedat samy2011 samy2011 Buna ziua! Acum cateva luni am facut un accident din care a rezultat moartea unei persoane in varsta de 75 ani .Acidentul s-a intamplat dupa miezul noptii pe ... (vezi toată discuția)