avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recurs pierdut din vina avocatului, recuperare onorariu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recurs pierdut din vina avocatului, recuperare onorariu

Buna ziua.
Poate am norocul ca de acesta data,cineva dintre dvs. veti avea bunavointa a-mi lamuri o problema.
Am avut un recurs la Trib.Bucuresti.Am avut contractata o d-na.avocat din orasul meu,insa in ziua procesului aceasta a ajuns la Tribunal cu 1 ora intirziere.Instanta nu a mai acordat reluarea dosarului,recursul a fost respins.In aceasta situatie,eu am platit o gramada de bani d-nei avocat.Pot eu sa-i cer banii inapoi,deoarece din cauza intirzierii dinsei si faptului ca nu a pledat in aparare,eu am pierdut acest recurs?
Va implor dati-mi un raspuns.(sint si perdanta si cu banii luati)
Va multumesc.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.1 din Regulament ( un semn de intrebare este suficient)
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:53, 13 Decembrie 2015
Incercati sa discutati amiabil cu avocata.
Ati putea sa va intelegeti.

Poate ca nici daca se prezenta nu castiga procesul...
Dar faptul ca nu a ajuns la proces va poate face sa cadeti la o intelegere.

Depinde foarte mult si cat de mult a contat scrisul in economia apararii dvs. si cat de mult a muncit la scris.

Ce suma i-ati achitat cu titlu de onorariu?

Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat roscadan roscadan Buna Seara: Am si eu o intrebare. Am avut un accident rutier in 2012 cu daune materiale, Politia din zona care la momentul acela nu a vrut sa vina la fata ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Martonze Martonze Sunt curioasă să aflu care e preţul pieţei onorariu avocat pentru o reprezentare în recurs la C.A. în provincie, într-o problemă civilă-relaţii cu ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca baraitarus84 baraitarus84 Buna dimineata , Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns :Am avut un proces civil (litigiu de munca) cu fostul angajator , proces deschis in decembrie ... (vezi toată discuția)