Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns :Am avut un proces civil (litigiu de munca) cu fostul angajator , proces deschis in decembrie 2012 si incheiat in iunie 2016 in favoarea mea .Am primit acasa hotararea de sentinta , angajatorul nu a facut recurs . Avocata mi-a spus ca atata timp cat nu a facut recurs acea sentinta devina definitorie si irevocabila . Problema este urmatoarea : in sentinta apare ca trebuie sa-mi achite cheltuieli de judecata in valoare de 500 ron DOAR ATAT , in schimb toate cheltuielile de judecata insumand 3800 ron (1000 cheltuieli judecata +1.500 ron onorariu avocat +800 expertiza contabila + cei 500 care sunt in sentinta si care reprezinta tot o expertiza contabila , ) . Din pacate avocata m-a lasat balta nici macar nu a facut demersurile pt cei 500 ron .Eu mai pot face ceva in acest sens , imi mai pot recupera toti banutii desi sentinta este doar cu cei 500 ron ?, si ce procedura sa aplic ? Va multumesc anticipat si pentru timpul acordat problemei mele .
Nu mai puteti face mare lucru...sentinta ar fi putut fi atacata chiar de dvs. prin Apel, insa in termen de 10 zile de la comunicare. Cum probabil au trecut mai mult de 10 zile decand aveti sentinta, nu mai puteti face nimic. Eventual sa va recuperati banii de la avocat !
buna dimineata ,
Aseara am avut o discutie cu d-na avocat si mi-a spus ca nu mai exista nicio solutie si ca am pierdut banii ca nu ii mai recuperam decat pe cei 500 ron din sentinta ,
va rog mult sa-mi spuneti ce pot face , dna avocat mi-a zis ca daca eu vin cu solutii face demersul care trebuie .
Mai sus mi-a zis raspuns dl avocateu.ro.alex ca trebuia sa fac apel in 10 zile , i-am zis acest lucru d-nei avocat si mi-a raspuns ca nu aveam cum sa facem asta ca sentinta era in favoarea noastra si ca nu se face recurs decat atunci cand este in defavoare , si ca in aceasta situatie ca au trecut cele 10 zile sa-i recuperez de la dna avocat , cum ii pot recupera de la dansa ?
va multumesc tare mult
buna dimineata ,
va rog imi spuneti spune exact pasii ?
mentionez ca a trecut aproape 1 an de cand am sentinta definitiva si irevocabila .
multumesc frumos
Litigiu munca
baraitarus84
Buna dimineata ,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns :Am avut un proces civil (litigiu de munca) cu fostul angajator , proces deschis in decembrie ... (vezi toată discuția)
Recurs
cercetasa
am un proces in care sunt inculpat - vatamare corporala .
procesul este pe fond inca nu sa dat sentinta.
care este procedura dupa ce s a dat sentinta la ... (vezi toată discuția)