avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu munca

Buna dimineata ,

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns :Am avut un proces civil (litigiu de munca) cu fostul angajator , proces deschis in decembrie 2012 si incheiat in iunie 2016 in favoarea mea .Am primit acasa hotararea de sentinta , angajatorul nu a facut recurs . Avocata mi-a spus ca atata timp cat nu a facut recurs acea sentinta devina definitorie si irevocabila . Problema este urmatoarea : in sentinta apare ca trebuie sa-mi achite cheltuieli de judecata in valoare de 500 ron DOAR ATAT , in schimb toate cheltuielile de judecata insumand 3800 ron (1000 cheltuieli judecata +1.500 ron onorariu avocat +800 expertiza contabila + cei 500 care sunt in sentinta si care reprezinta tot o expertiza contabila , ) . Din pacate avocata m-a lasat balta nici macar nu a facut demersurile pt cei 500 ron .Eu mai pot face ceva in acest sens , imi mai pot recupera toti banutii desi sentinta este doar cu cei 500 ron ?, si ce procedura sa aplic ? Va multumesc anticipat si pentru timpul acordat problemei mele .
Cel mai recent răspuns: baraitarus84 , utilizator 11:45, 29 Martie 2017
În cuprinsul sentinței prin care ați câștigat sunt menționate toate cheltuielile, nu mă refer la ultima parte ci la toată sentința?
nu este mentionata decat acea suma de 500 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca baraitarus84 baraitarus84 Buna dimineata , Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns :Am avut un proces civil (litigiu de munca) cu fostul angajator , proces deschis in decembrie ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata crys_myh86 crys_myh86 Buna ziua , Am avut un proces civil -litigii de munca ... fostul angajator mi-a cerut in instanta lipsa in gestiune ... am castigat procesul ... a avut drept ... (vezi toată discuția)
Prescriptie onorariu executor cameliamalea cameliamalea Am avut un litigiu in contencios administrativ , in 2009, la curtea de apel (prima instanta) la care am cerut o expertiza judiciara, pe care instanta a ... (vezi toată discuția)