Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns :Am avut un proces civil (litigiu de munca) cu fostul angajator , proces deschis in decembrie 2012 si incheiat in iunie 2016 in favoarea mea .Am primit acasa hotararea de sentinta , angajatorul nu a facut recurs . Avocata mi-a spus ca atata timp cat nu a facut recurs acea sentinta devina definitorie si irevocabila . Problema este urmatoarea : in sentinta apare ca trebuie sa-mi achite cheltuieli de judecata in valoare de 500 ron DOAR ATAT , in schimb toate cheltuielile de judecata insumand 3800 ron (1000 cheltuieli judecata +1.500 ron onorariu avocat +800 expertiza contabila + cei 500 care sunt in sentinta si care reprezinta tot o expertiza contabila , ) . Din pacate avocata m-a lasat balta nici macar nu a facut demersurile pt cei 500 ron .Eu mai pot face ceva in acest sens , imi mai pot recupera toti banutii desi sentinta este doar cu cei 500 ron ?, si ce procedura sa aplic ? Va multumesc anticipat si pentru timpul acordat problemei mele .
Litigiu munca
baraitarus84
Buna dimineata ,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns :Am avut un proces civil (litigiu de munca) cu fostul angajator , proces deschis in decembrie ... (vezi toată discuția)