avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Semnatura vecini sediu social PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Semnatura vecini sediu social PFA

Buna ziua,
Fiul meu doreste sa-si infiinteze un PFA. Pentru acesta este nevoie de semnatura vecinilor de apartament. Acticitatea pe care o va desfasura este de reparatii instalatii electrice care se desfasoara doar la sediul clientului. Deci nu implica cu nimic apartamentul in care locuieste.
Unul dintre vecini nu vrea sa semneze.
Cum se poate rezolva aceasta problema ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 6 Decembrie 2015
Avizul asociaţiei de proprietari/locatari se obtine numai in situatia in care se schimba destinaţia imobilelor colective cu regim de locuinţă, prevăzut de Legea nr. 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pt. pfa SpF2016 SpF2016 Vreau sa infiintez PFA in apartamentul proprietate personala. Am inteles ca e nevoie de acordul vecinilor cu care am pereti comuni + al asociatiei. Dar pe ... (vezi toată discuția)
Acord proprietari limitrofi stabilire sediu social in imobil Andreea101 Andreea101 Locuiesc intr-un bloc. In apartamentul exact de deasupra mea se doreste infiintarea unui birou (cel putin asa mi s-a zis, nu stiu sigur). Eu nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii pe cale electronica - sediu kutez kutez Stimati forumisti, ingaduiti-mi sa apelez la domniile voastre cu urmatoarea problema. [b]Contextul intai:[/b] [+] Vreau sa-mi fac PFA (servicii pe care ... (vezi toată discuția)