avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Solicitare informatii pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Solicitare informatii pensie

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine...Am iesit la pensie anticipat la 50 de ani, in 2003. Toata viata am avut categoria I de munca. La 63 sau la 65 ani alti prieteni de ai mei iesind la aceiasi varsta de 50 ani si conditii ca mine li s-a marit pensia cu cateva procente cand trebuiau sa iasa la limita de varsta legala. Eu cand am implinit 63 am fost la casa de pensii si mi-a zis o d-soara iritata ca daca nu am primit marire inseamna ca asa o fii legea acum. S-a modificat ceva in lege sau eu cand ajung la varsta cand trebuia sa ies normal nu mai am voie la crestere? Dar cunostintele mele au fost norocoase? Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
Marryann10, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:19, 6 Decembrie 2015
Barbat ?
Precizati, cat este stagiul complet de cotizare.
Il gasiti in decizia de deschidere de drepturi(2003).
Sper sa nu ma insel...undeva scrie 47 de ani cumulati...categoria I...Barbat...
47 de ani este stagiul total de cotizare.
Ma intereseaza stagiul complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate beneficia de pensie mama? corina31 corina31 Mama mea este nascuta pe 6.6 .1953, si are 22 ani si 6 luni lucrati. Poate sa iasa anticipat in 2011? Sau cand? Multumesc ! Doar bine! (vezi toată discuția)
Bărbat nascut la 02.05.1960, am adeverinta cu o localitate care ... BarbuViorica BarbuViorica Bărbat nascut la 02.05.1960, am adeverinta cu o localitate care a fost poluata, când pot ieși la pensie la limita de vârstă. (vezi toată discuția)
Legatura dintre varsta standard de pensionare si data nasterii tata90 tata90 La un moment dat varsta standard de pensionare este de 64 ani (Anexa 5 - barbati). Intrebarea este daca beneficiaza de acest lucru toate persoanele ... (vezi toată discuția)