avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... prelungirea varstei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

prelungirea varstei de pensionare

la inceputul anului a fost un caz al unei profesoare de engleza din tg-mures care a dat colegiul unde lucra si inspectoraul scolar in judecata pt. ca nu dorea sa iese la pensie, desi avea varsta. i-a fost admisa actiunea si i s-a prelungit contractul pana la 65 de ani. stie cineva unde gasesc aceasta hotarare?
Cel mai recent răspuns: ContSters6135 , utilizator 22:47, 5 August 2009
Incercati pe site-ul Tribunalului Mures
am gasit hotararea.=D> daca ii trebuie cuiva, sa-mi trimita mail

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)
Prelungirea varstei de pensionare ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o nedumerire. Am un dosar al unei dne profesoare care nu doreste sa iese la pensie.Are 60 de ani. Am avut si anul trecut aceeasi speta si am castigat ... (vezi toată discuția)
Avocat in dreptul muncii OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI cum gasesc un avocat in dreptul muncii in Tg Mures? (vezi toată discuția)