avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat auto daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat auto daune

Am primit prin contract comodat auto un autoturism spre folosinta,dupa ce am facut unele reparatii ;la service,proprietarul mi-a luat masina si refuza sa mi-o dea conform contractului semnat de el ( contract facut la serviciul parcari unde sunt formulare tipizate ) mentionind ca este masina lui si face ce vrea el cu ea...intrebare...ce se poate face in situatia in care i-am trimis un mail in care i-am dat termen de 3 zile sa mi-o aduca iar acesta refuza ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:39, 7 Decembrie 2015
Ati incercat sa discutati cu proprietarul,pentru a clarifica motivele care l-au determinat sa nu respecte conventia si a prelat vehiculul?
Daca exista incheiat contract de comodat,initial notificati oficial proprietarul cu obligatia respectarii contractului de comodat-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca nu solutionati,mai puteti parcurge procedura medierii
In final,daca apreciati ca se justifica-conditionat de clauzele contractual asumate,analizati varianta actiunii in instanta
Notificati, puneti in intarziere, negociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)
Am vândut o mașină unui prieten.... Alexsilasi Alexsilasi Am vândut o mașină unui prieten cu 2300euro. Mi-a dat 1500euro din cei 2300, restul urmând să mi dea în 3 luni in 3 rate. Nu am încheiat contract si ... (vezi toată discuția)
Nu pot radia masina! catalin_85 catalin_85 Buna seara! Detin o dacie 1310 pe care in urma cu 3 ani am dat-o unei persoane cu contract de comodat pe o perioada de 5 ani ..... pana acum toate bune si ... (vezi toată discuția)