avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am vândut o mașină unui prieten....
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am vândut o mașină unui prieten....

Am vândut o mașină unui prieten cu 2300euro.
Mi-a dat 1500euro din cei 2300, restul urmând să mi dea în 3 luni in 3 rate.
Nu am încheiat contract si nici actele mașini nu i le-am dat.
Au trecut 2 luni si nu a achitat nimic din suma de 800euro rămasă.
Ce variante legale am pentru a îmi recupera paguba, în caz că nu ajungem la o înțelegere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:16, 14 Aprilie 2019
Luati legatura cu un avocat pt o prelabila mediere
Initial notificati oficial cumparatorul cu obligatia respectarii conventiei asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto daune adrian_fm67 adrian_fm67 Am primit prin contract comodat auto un autoturism spre folosinta,dupa ce am facut unele reparatii ;la service,proprietarul mi-a luat masina si refuza sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Instrainare autoturism cu plata in rate neonorata, recuperare bani sau auto titi_ionut titi_ionut Buna ziua, as dori si eu o sugestie cu ce as putea face in urmatoarea situatie: In urma cu aproape un an am vandut un autoturism unei rude prin alianta si ... (vezi toată discuția)
As putea sa imi recuperez diferenta de banii pt o masina vanduta cu contract de vanzare-cumparare? lorykyka91 lorykyka91 Buna dimineața, As dorii sa stiu daca mai pot sa imi recuperez banii pt o masina vanduta cu contract de vanzare-cumparare. In contract nu este stipulat ... (vezi toată discuția)