avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As putea sa imi recuperez diferenta de banii pt o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As putea sa imi recuperez diferenta de banii pt o masina vanduta cu contract de vanzare-cumparare?

Buna dimineața,
As dorii sa stiu daca mai pot sa imi recuperez banii pt o masina vanduta cu contract de vanzare-cumparare. In contract nu este stipulat faptul ca eu am primit doar o patrime din bani restul urmand sa ii primesc peste 3-4 luni. In momentul cand am facut contractul, cumparatorul a lipsit si in locul lui a semnat cel de la biroul de acte(acestia se cunosteau). Am mers pe incredere ca o sa imi primesc banii deoarece cumparatorul imi este prieten. Acesta a înmatriculat masina pe numele lui iar acum nu mai dau de el pt a-mi recupera diferenta de bani. Ce pot face in acest caz?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: lorykyka91 , utilizator 20:55, 5 August 2020
Daca detineti probe temenice sau martori care sa va sustina punctul de vedere,analizati oportunitatea actiunii in instanta
Anterior,notificati oficial cumparatorul care va este :"prieten" cu obligatia achitarii integrale a pretului convenit-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Si cum trebuie sa il notific oficial?

ynocentta a scris:

Daca detineti probe temenice sau martori care sa va sustina punctul de vedere,analizati oportunitatea actiunii in instanta
Anterior,notificati oficial cumparatorul care va este :"prieten" cu obligatia achitarii integrale a pretului convenit-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism costyrzv costyrzv Buna ziua, am vandut un autoturism in decembrie 2019, mașina mi a fost plătită partial, urmand sa mi se ofere restul sumei mai tarziu, o suma de bani nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani maneadana108 maneadana108 BUNA ,o cunostinta de a mea,a imprumutat o suma mare de bani unui prieten de familie,fara martori,fara acte la mana,fara notar,ce ar fi de facut sa si ... (vezi toată discuția)
Executare silita ipoteca imobil SteliPopescu SteliPopescu Bună seara, Am vândut o casa, iar cumpărătorul, conform contract, mai are de achitat 10.500 euro, pana pe 20 ianuarie 2023. Pentru aceasta suma, am pus ... (vezi toată discuția)